suorituskyvyn hallinta
toiminnallinen testaus automaatio
testaus järjestelmien kehittäminen
työkaluanalyysit
 Toiminnallisen testausautomaation kehittäminen
 

Testausautomaation kehittäminen on jäänyt  useissa yrityksessä kesken ja  todelliset hyödyt saamatta, koska ollaan havaittu kuinka vaikeaa ja työlästä testi automaation saaminen toimivaksi, kustannus tehokkaaksi  ja ylläpidettäväksi on. 

Tuomme osaamisemme testausautomaation hyödyntämisestä kustannus-hyöty laskelmien muodossa ensin asiakkaalle ja sitten käytäntöön toteuttamalla päätetty suunnitelma yhdessä asiakkaan henkilöiden kanssa.

Ylläpidettävyys on yksi testausautomaation ongelmista. Yksi keino tähän on erottaa käyttöliittymän käsittely varsinaisista skripteistä ja toinen luoda avainsana ohjattu ohjaus testi skripteihin, jolloin voidaan tehdä uusia skriptejä koskematta toteutukseen.


 
Open Source testaus työkalujen hyödyntäminen

Open source testaus työkalut ovat suosittuja nykyisin. Usein törmää kuitenkin musta-valkoiseen ajatteluun; joko ollaan vahvasti puolesta tai vastaan. Totuus ei tietenkään ole näin yksinkertainen, vaan tilannekohtaisesti kaupallinen tai ilmainen työkalu voi olla oikea ratkaisu.  

Reaaliprosessi on tehnyt evaluointeja asiakkaille ja testaa myös työkaluja jatkuvasti omassa laboratoriossaan. Tämä tuo asiakkaille sen edun, että päätökset voidaan tehdä faktojen perusteella mutun sijaan.


 

Palvelut
Projektit
Asiakkaat
Kumppanit
Esityksiä
Toimintaidea
Yhteystiedot
Tietotekniikan konsultointia vuodesta 1991